top of page

Ervaringen

Ik voel me bevoorrecht met de lieve cliënten die ik in dit caseload avontuur heb mogen begeleiden en leren kennen tot nu toe. Hieronder lees je hoe zij de zorg hebben ervaren.

Heel dankbaar dat ik Madyasa heb mogen vinden! Bij m'n eerste zwangerschap was ik ergens anders, het was vooral "zakelijk". "Hartje klopt, geen vragen, tot ziens!" Tweede zwangerschap bij Madyasa en zij heeft echt naar mij geluisterd, ik voelde me veilig en op m'n gemak. Dankzij haar heb ik geleerd wat MIJN rechten zijn omtrent zwangerschap en bevalling..

Immanuela en Johnny

Madyasa heeft mij en mijn partner 100% ondersteund in mijn eerste zwangerschap. Naast dat deze geweldige vrouw ons onwijs goed heeft geïnformeerd is ze ook nog eens lief en zorgzaam. Haar kijk op geboortezorg heeft ons veel geleerd en ik kan haar alleen maar aanraden voor iedereen die op zoek is naar een gezellige, warme vroedvrouw!

2021-12-08 Vroedvrouw Madyasa-019.jpg

Bram en Anneloes

Omdat wij wilde weten wie ons tijdens de bevalling bij zou staan, en omdat wij in het geval van eventuele twijfel meerdere invalshoeken wilden bekijken zijn wij tijdens onze zwangerschap overgestapt van een reguliere verloskundepraktijk naar caseload vroedvrouw Madyasa. En hier hebben wij geen moment spijt van gehad! Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding door Madyasa. Madyasa geeft veel ruimte voor vragen welke met veel respect worden beantwoord. Ook hebben we door steeds de tijd te nemen (ca. 1 uur per consult), een echte vertrouwensband kunnen opbouwen, iets wat bij een reguliere praktijk door steeds wisselende contactpersonen slecht mogelijk was. Madyasa is een echte liefhebber met een grote en actuele kennis over zwangerschappen, bevallingen baby’s, opvoeden, etc. Ze geeft je over verschillende onderwerpen veel en inspirerende tips, altijd vanuit het geheel (de holistische visie). De daadwerkelijke bevalling is iets waar wij zeer positief naar terugkijken. Eigenlijke was het een hele ontspannen en relatief pijnloze ervaring. Hoewel deze relatief lang duurde, is ons kindje uiteindelijk zonder interventies thuis in bad geboren, iets wat wij van tevoren hadden gewenst. Madyasa heeft ons hierbij zeer adequaat begeleid door ruimte en vertrouwen te bieden, en zonder ook maar een moment de veiligheid uit het oog te verliezen.
Wij bevelen Madyasa van harte aan!
Bram en Anneloes

Käthe en Tom

Madyasa is een hele warme lieve vrouw en vroedvrouw met passie voor haar roeping. Mijn wensen mbt haar begeleiding waren niet doorsnee en daar reageerde zij vanaf het begin heel prettig op; met interesse, respect en te alle tijden mij informeren maar niet sturen. Het gaat natuurlijk om persoonlijke klik maar ik kan van harte aanbevelen met Madyasa kennis te maken als je zoekt naar een vroedvrouw die jouw autonomie ondersteunt in deze grootse transformatie.

Sharlies en Christopher

Madyasa heeft ontzettend veel verstand van haar vak en heeft ons op een kalme manier begeleid in een prachtige, ongecompliceerde thuisbevalling zonder pijnstilling. Echt een aanrader voor iedereen die een vroedvrouw zoekt met verstand van haar vak en niet alleen veel kennis en ervaring heeft van een zwangerschap maar ook van de periode erna en alles wat eromheen komt kijken!

Asma en Shane

Madyasa is een fijne vroedvrouw die goed naar je luistert, alle opties met je afweegt, kijkt naar welke alternatieven er zijn en vooral je eigen belangen voorop stelt. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Madyasa en vond de communicatie erg fijn en laagdrempelig. Mijn vragen werden goed beantwoord en ik werd van voldoende informatie voorzien. Mijn bevalling heb ik zonder Madyasa gedaan omdat ik medisch was, maar bij een volgende keer indien niet medisch zou ik zo weer voor haar kiezen. Alleen al omdat ze de rust zelve is. De nazorg heb ik ook als zeer prettig beschouwd en we hebben het samen mooi afgesloten. Dank daarvoor!

bottom of page